“SAYIN SELÇUK PEHLİVANOĞLU’NUN KDZ. EREĞLİ ZİYARETİ”

“Tiyatro etkinliği”
16 Ocak 2024
“TED GENEL BAŞKANI SAYIN SELÇUK PEHLİVANOĞLU OKULUMUZU ZİYARET ETTİ”
“Tiyatro etkinliği”
16 Ocak 2024
“TED GENEL BAŞKANI SAYIN SELÇUK PEHLİVANOĞLU OKULUMUZU ZİYARET ETTİ”
16 Ocak 2024

Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurul Üyesi ve Türk Eğitim Derneği Genel Başkanı Sayın Selçuk Pehlivanoğlu, okulumuzu ziyaret ederek resmi görüşmelerde bulundu.

Sayın Selçuk Pehlivanoğlu ve beraberindeki heyet; Erdemir Genel Müdürü ve TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Niyazi Aşkın Peker ile Kdz. Ereğli Kaymakamı Sayın Mehmet Yapıcı’yı makamında ziyaret etti.

Eğitimle ilgili fikir alışverişinde bulunarak eğitimin daha da iyileştirilebilmesi için yapılanlar/ yapılacaklar değerlendirilip güncel konulara ilişkin görüşme, Sayın Selçuk Pehlivanoğlu’nun aşırı yağışlar ve şiddetli fırtına nedeniyle ilçemizde yaşanan felaketten dolayı geçmiş olsun dileklerinin ardından ilçemiz adına yaptıkları çalışmalar için teşekkür ederek iyi dilekleri ile son buldu.

Genel Başkanımız Sayın Selçuk Pehlivanoğlu’na ve yanındaki heyete nazik ziyaretleri ve kıymetli bilgilendirmeleri için teşekkür ediyoruz.

#tedkdzereğlikoleji #tedliolmakayrıcalıktır #eğitimdeğiştirir #ted