“Süreli Yayınları Okuyorum” projesi tüm hızıyla devam ediyor.

Yazar İle Söyleşi.
6 Ocak 2022
Lisemizin 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı I.Dönem ikinci bireysel veli görüşmeleri gerçekleştirildi.
Yazar İle Söyleşi.
6 Ocak 2022

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu Sosyal Bilgiler zümresi “Süreli Yayınları Okuyorum” projesi tüm hızıyla devam ediyor. Öğrencilerimiz “Süreli Yayınları Okuyorum” projesinde; dergi okuma alışkanlığı kazanırken gündemi ve bilimsel çalışmaları da takip etmeyi öğreniyorlar. Eylül ayından itibaren National Geographic Kids dergisinin güncel sayılarını takip ederek 5. sınıflarımızla hem çevre hem de hayvanlar ile ilgili keyifli ve farkındalık uyandırıcı bilgiler öğrenerek öğrencilerimizin kültürel birikimlerine katkı sağlamaktayız.

#eğitimdeğiştirir
#ted