Yazar İle Söyleşi.

“Atom Modelleri” maket yarışması öğrencilerimizin çoşkulu katılımı ile gerçekleştirildi.
6 Ocak 2022
“Süreli Yayınları Okuyorum” projesi tüm hızıyla devam ediyor.
6 Ocak 2022
“Süreli Yayınları Okuyorum” projesi tüm hızıyla devam ediyor.
6 Ocak 2022

Öğrencilerimizin akademik başarılarının yanı sıra yaratıcı düşünebilen, okuduğunu anlayan, eleştirel düşünebilen bireyler olmalarını hedefleyen TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu, bu kapsamda düzenlediği yazar etkinliklerinden ikincisini 5, 6 ve 7.sınıf öğrencilerimizle “Yılan Kale” ve “Yuan Huan’ın Kulübesi” kitabının yazarı Miyase Sertbarut ile gerçekleştirdi. Öğrencilerimizin yazarlık hakkında ve okudukları kitapla ilgili merak ettiklerini sordukları söyleşiyle öğrencilerimiz, keyifli bir etkinliği daha geride bıraktılar.

#eğitimdeğiştirir
#ted