TalenTED Yarışması

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi 11. Sınıf öğrencilerimiz, İngilizce Beceri Derslerindeki Analiz Çalışmaları
6 Nisan 2018
TED Kdz.Ereğli Koleji Özel Anasınıfı Öğrencileri  Ritm ve Enstrüman Tanıma Derslerinde
12 Nisan 2018
6 Nisan 2018
12 Nisan 2018

TED Kdz.Ereğli Koleji sihirli bir gün daha yaşadı.

Geleneksel okul içi yetenek yarışmamız velilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından büyük ilgi gördü. 5 dalda 49 öğrencinin yarıştığı yarışmada büyük jürinin işi çok zordu. Birbirinden yetenekli öğrencileri sıralamak kolay olmadı.

Kız Solist, Erkek Solist, Orkestra, Dans ve Drama dallarında yarışan ve yarışmayı izleyen öğrenciler çok eğlendiler.

Kız solist dalında 12. sınıf öğrencimiz Leman Dönmez’in, Erkek solist dalında da 10.sınıf öğrencilerimizden Alp Babaoğlu’nun birinci geldiği yarışmada Jüri 5 grubu özel jüri ödülünü almaya değer buldu.

Yarışmadaki İlkokul Jimnastik takımının  gösterisi heyecanla izlendi.

Ayrıca fizy yarışma orkestramızda etkinliğin başında performanslarını sergilediler.