TED Kdz. Ereğli Koleji “Ergenlik Dönemi Üzerine Etkin İletişim” Temalı Eğitim Atölyemizi Gerçekleştirdik

TED Kdz. Ereğli Koleji Okul Öncesi Öğrencilerimiz ile “İşbirliği Temalı” Film İzledik
14 Aralık 2017
TED Kdz.Ereğli Koleji, 4.ve 5.sınıf Öğrencilerimize ‘’Adölesan Döneminde Sağlıklı Beslenme’ ’ Eğitimi Düzenlenmiştir.
15 Aralık 2017
14 Aralık 2017
15 Aralık 2017

27 Kasım 2017 tarihinde başlayan, 3 hafta süre ile devam eden “Ergenlik Dönemi Üzerine Etkin İletişim ” temalı atölye çalışmamızı tamamladık.

Yapılan bu çalışma kapsamında;

Kendi Ergenliğine Bakış,
Aile Sisteminde, Sınırlar, Kurallar, Sırlar, Roller, Hiyerarşi ve Koalisyonlar,
Transaksiyonel Analiz,
Kariyer Planlamada Ailenin Rolü,
başlıkları altında incelenmiş ve deneyimsel bir grup olarak velilerimizin katkı ve katılımları ile başarıyla tamamlanmıştır.

Yapılan bu çalışmayı planlayan, TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları PDR Birimine, katkı ve katılımlarından dolayı sayın 6.sınıf velilerimize teşekkür ederiz.