TED Kdz. Ereğli Koleji Okul Öncesi Öğrencilerimiz ile “İşbirliği Temalı” Film İzledik

TED Kdz.Ereğli Koleji Tutum Yatırım ve Yerli Malları Haftasını Coşkuyla Kutladı
12 Aralık 2017
TED Kdz. Ereğli Koleji “Ergenlik Dönemi Üzerine Etkin İletişim” Temalı Eğitim Atölyemizi Gerçekleştirdik
14 Aralık 2017
TED Kdz.Ereğli Koleji Tutum Yatırım ve Yerli Malları Haftasını Coşkuyla Kutladı
12 Aralık 2017
14 Aralık 2017

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları olarak , Okul Öncesi öğrencilerimiz ile birlikte “Tamircikler Gizli Görev” sinema filmini izlemeye gittik. İşbirliği, yardımlaşma ve grup olma bilinci konuları işleyen bu film ile öğrencilerimiz; toplum içinde nasıl davranılması gerektiği, arkadaş olmanın önemi, problem çözebilme ve sorunlara çözüm üretebilme gibi konularda bilgi sahibi oldular. Keyifli geçen bu etkinlik için tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.