TED Kdz.Ereğli Koleji , Mini TED 5 Yaş ve Hazırlık A-B-C Sınıfı Öğrencilerimiz ile Mini TED Partisi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat ORHAN’ın Yeni Yıl Mesajı
28 Aralık 2017
TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi Bilim Kahramanları Buluşuyor / FLL
30 Aralık 2017
Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat ORHAN’ın Yeni Yıl Mesajı
28 Aralık 2017
TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi Bilim Kahramanları Buluşuyor / FLL
30 Aralık 2017

TED Kdz.Ereğli Koleji , Mini TED öğrencilerimizin ailelerinin de davet edildiği programımız, ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin müzik performansı ile başladı. Sene başından bu yana görsel sanatlar derslerinde ve sınıf etkinliklerinde hazırlamış oldukları çalışmalar sergilendi. Öğrencilerimiz tarafından açılış konuşması İngilizce ve Almanca olarak yapıldı. Okul müdürümüz Funda MAKAS’ ın konuşmasının ardından, velilerimiz çocuklarını izlediler.

Öğrencilerimiz ilk olarak, dans derslerinde öğrendikleri bale figürleri ile dans şovlarını sergilediler. Ardından müzik öğretmenimizin piyanosu eşliğinde şarkılar söylediler. Sırasıyla İngilizce ve Almanca şarkılarla beraber “SİNG AND DANCE” (söyle ve dans et) performanslarını gerçekleştirdiler.

Partimizin sonuna doğru öğrencilerimiz, sınıf öğretmenlerinin hazırlamış olduğu “Orff” etkinliğini sundular.

Mini TED partimiz eğlenceli danslar ile coşkulu ve keyifli bir şekilde son buldu.