TED Kdz.Ereğli Koleji MiniTED A Öğrencilerimiz İngilizce Derslerinde Vücudumuzu Tanıyor

TED Kdz.Ereğli Koleji 3. Sınıf Öğrencilerimiz Günlük Rutinlerini Birbirleriyle Paylaştılar
25 Aralık 2017
TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Olarak “İletişim, İmaj ve Zarafet Eğitimi” Gerçekleştirildi.
25 Aralık 2017

TED Kdz.Ereğli Koleji Minited A öğrencilerimiz geçtiğimiz hafta boyunca İngilizce derslerinde “body” vücudumuzun bölümlerine ait sözcükleri öğrendiler. Çeşitli kesme yapıştırma çalışmaları, şarkılar, oyunlar ile sözcükleri tekrar ettiler. Daha sonra 5 duyumuz üzerinde çalışan öğrencilerimiz, vücudumuzu daha iyi tanırken, vücudumuzu kullanarak çevremizi nasıl algıladığımızı öğrenmiş oldular. Rengarenk boyadıkları ve çubuklara yapıştırarak hazırladıkları kuklalarıyla eğlenceli vakit geçirdiler.