TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Olarak “İletişim, İmaj ve Zarafet Eğitimi” Gerçekleştirildi.

TED Kdz.Ereğli Koleji MiniTED A Öğrencilerimiz İngilizce Derslerinde Vücudumuzu Tanıyor
25 Aralık 2017
Velilerimizle “Özgüven Nasıl Kazandırılır?” Konulu Atölye Çalışmamızı Gerçekleştirdik.
26 Aralık 2017
25 Aralık 2017
26 Aralık 2017

Türkiye’nin alanındaki ilk ve tek eğitim programı…
21. yüzyıl, hem kişisel gelişimde hem yönetimde ve liderlikte hem de kurum kültüründe farklı dinamikleri kabullenme ve kendi değerlerimiz ile birlikte uygulama ve geliştirme gibi denge değişimlerinin yaşanmasına vesile oldu. Artık bilgiye sahip olmak değil, sahip olduğumuz bilgiyi nasıl sunduğumuz önem kazandı. Bilginin nasıl sunulduğu noktasında da iletişim kaynaklarının inceliklerini bilmek en önemli unsur haline geldi. Şu an tüm dünya bu gücü kullanmakta ve hem iş hayatında hem de sosyal yaşamda başarıyı yakalamak isteyenler ve kalabalıklar içerisinde fark edilir olmak isteyenler zarafet kurallarını öncelikler listesinde üst sıralara taşımaktadırlar… GÖKHAN DUMANLI

Bu doğrultuda TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları sadece öğrencilerinin gelişimini değil, öğretmenlerinin de gelişimini desteklemek amacıyla 23 Aralık Cumartesi günü öğretmenlerine eğitim düzenlemiştir. Türkiye’nin ilk Zarafet Akademi sahibi Sayın Gökhan Dumanlı tarafından “İletişim, İmaj ve Zarafet Eğitimi” değerli öğretmenlerimize verilmiştir.

Keyifli bir şekilde öğretmenlerimizin de katıldığı aktivitelerle üç saat süren eğitim,  Sayın Gökhan Dumanlı’nın “Görgü ve Zarafet” ve “Ve İş Hayatında ve Sosyal Yaşamda Zarafet” adlı kitaplarını öğretmenlerimiz için imzalamasıyla sona ermiştir.

Sayın Gökhan Dumanlı hocamıza bize kattıklarından dolayı çok teşekkür ederiz.