TED Kdz.Ereğli Koleji Özel Okullarında İki Yıldır Başarıyla Yürütülen BTEC Dersleri Tüm Kalitesiyle Devam Ediyor.

TED Kdz. Ereğli Koleji Özel İlkokulu ve Ortaokulu Öğrencilerimiz İle, CLEOPATRA Adlı İngilizce Tiyatro İzledik.
4 Nisan 2018
TED Kdz.Eregli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu Yüzme Takımı Başarıları
5 Nisan 2018
4 Nisan 2018
TED Kdz.Eregli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu Yüzme Takımı Başarıları
5 Nisan 2018

TED Kdz.Ereğli Koleji Özel Okullarında  BTEC Dersleri Tüm Kalitesiyle Devam Ediyor. 03.04.2018 tarihinde İngiltere’den gelen BTEC denetmeni Zainab Hamza sene başından beri 7. Sınıflarımızla yürütülen BTEC Social Media Level-1 dersini denetledi. Dersi alan öğrencilerimizle de buluşan Zainab Hamza, öğrencilerle hem ders hakkında sohbet edip hem de Assignment Brief (ödev dosyası) dosyalarını inceledi. Çalışmaların tamamını beklenenin ötesinde bulup, öğrencilerimizi dersteki başarılarından ötürü takdir etti.