TED Kdz. Ereğli Koleji Özel İlkokulu ve Ortaokulu Öğrencilerimiz İle, CLEOPATRA Adlı İngilizce Tiyatro İzledik.

TED Kdz.Ereğli Koleji Özel İlkokulu 2. Sınıf Öğrencilerimizle “Benim Fidanım ve Benim Yumurtam” Etkinliği
3 Nisan 2018
TED Kdz.Ereğli Koleji Özel Okullarında İki Yıldır Başarıyla Yürütülen BTEC Dersleri Tüm Kalitesiyle Devam Ediyor.
5 Nisan 2018
3 Nisan 2018
5 Nisan 2018

TED Kdz. Ereğli Koleji Özel İlkokulu ve Ortaokulu 4.5.6.7 ve 8. sınıf öğrencilerimiz, ERDEMİR Kültür Merkezin’de ART SPOT EDUCATIONAL THEATRE tarafından sergilenen CLEOPATRA adlı İngilizce tiyatro oyununu büyük bir ilgiyle izlediler.

20 ülkede gösterim yapan ART SPOT’un 4 yabancı oyuncusunun sergilediği performans, öğrencilerimizden tam not aldı. Oyunun başlangıcında oyuncularla kısaca sohbet etme fırsatı da bulan öğrencilerimiz, öğrendikleri dili gerçek ortamda kullanmanın keyfine vardılar. Türkiye turnesini noktalamak üzere olan ekip, öğrencilerimizin kendilerine olan güvenlerine hayran kaldı. Dil öğrenmenin bir bütün olduğunu, dilin farklı ancak gerçek ortamlarda kullanıldığında anlamlı olduğunu ve bu tip etkinliklerin öğrencilerimizin ufkunu açtığını savunan okulumuzda bu tip etkinliklere yer vermeye devam edeceğiz.