TED Kdz. Ereğli Koleji TAMUN Konferansı Çalışmaları

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Tanıtım Günlerimiz Yoğun İlgi Gördü.
16 Nisan 2018
TED 90. Yıl Buluşması Ve Tam Eğitim Burslu Öğrenciler Antalya Kampı
19 Nisan 2018
TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Tanıtım Günlerimiz Yoğun İlgi Gördü.
16 Nisan 2018
TED 90. Yıl Buluşması Ve Tam Eğitim Burslu Öğrenciler Antalya Kampı
19 Nisan 2018

TED Antalya Koleji Özel Lisesinin bu yıl 3. Kez düzenlediği TAMUN konferansı 29 okulun katılımıyla 12- 15 Nisan 2018 tarihinde gerçekleşti. TAMUN (TED Antalya Model United Nations) Konferansı’na MUN kulübü sorumlu öğretmeni Pınar ÇÖKLÜ liderliğinde, yabancı dil öğretmenlerimiz Anıl KAYA ve Osman KÖSE danışmanlığında katılım gösteren MUN kulübü öğrencilerimiz Şevval KAZOKOĞLU, Kerem YAVUZ, Cem Mustafa SELÇUK, Ege Yiğit ERBİL, Doğa TOMBULOĞLU, İdil AKSU, Zeren KISA, Doruk Efe MUTİ, Baha AKGÜN, Öykü Özge KORKMAZ, Suyla TURAN, İrem ERTÜRK, Lara DAMGACI, Nehir AYGÜN, Jiyan İLHAN, Yiğit ÖZOĞLU, Berke AKOVA, Yiğit Alp YURTSEVEN, Ayşenaz YANIK, Doğa ÇALIŞ delege olarak komitelerde çalıştılar ve sorunlara çözüm önerileri sundular.

Konferansta çok yoğun bir şekilde çalışan öğrencilerimiz İngilizce seviyeleri ile göz doldurdular. Öğrencilerimiz başarılarını aldıkları ödüllerle taçlandırdılar.

4 öğrencimiz gelecek vaat eden delege, 2 öğrencimiz şeref ödülü alarak bizleri gururlandırdılar. Konferansta emeği geçen tüm öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.