TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu 6.Sınıf Öğrencilerimiz’den Anlamlı Proje

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi MUN Klübü EYP Konferansına Katıldı
7 Mayıs 2018
TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Anasınıfı A, B ve C Sınıfı Öğrencilerimize Trafik ve İlkyardım Eğitimi
9 Mayıs 2018
TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi MUN Klübü EYP Konferansına Katıldı
7 Mayıs 2018
9 Mayıs 2018

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu 6.sınıf öğrencilerimiz Make A Difference – Farklılık Yarat konulu ünitelerini projeye dönüştürdü. Öğrencilerimiz ilk olarak ünite kelimelerini kendilerinin tasarladığı tişörtlere yazarak projelerine dikkat çektiler. Sonrasında ise okulumuzda bağış kampanyası düzenleyen öğrencilerimiz , kıyafet , spor eşyası , ayakkabı  ve kırtasiye eşyaları toplayarak öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin seçtikleri kardeş okulla paylaştılar. Bu güzel ve anlamlı projede emek veren  İngilizce öğretmenlerimizi ve tüm öğrencilerimizi   tebrik ediyoruz.