TED Kdz.Ereğli Koleji , Yaratıcı 4.Sınıflar İngilizce Kulübünde Eğlenceli Etkinliklere Yer Veriyor.

TED Kdz.Ereğli Koleji 6.Sınıflar İle “Read And Share” Etkinliğimizi Gerçekleştirdik.
25 Aralık 2017
TED Kdz.Ereğli Koleji 3. Sınıf Öğrencilerimiz Günlük Rutinlerini Birbirleriyle Paylaştılar
25 Aralık 2017

4. sınıf öğrencilerimiz için İngilizce Kulüp ( English Club ) saatlerimizde öğrendikleri dili kullanabilecekleri eğlenceli etkinliklere yer veriyoruz. Bu etkinlikler sayesinde öğrencilerimiz kendilerini İngilizceyi kullanarak ifade etme şansı buluyorlar. Bu haftaki kulüp saatimizde bir grup çalışması yaptık. Her grup iki farklı karakter yarattı ve onların rutinlerine ait bilgiler yazdıkları bir poster hazırladı. Posterlerimiz sınıflarımızdaki İngilizce Köşemizde ( English Corner ) sergilendi.