TED Kdz.Ereğli Koleji, “Z KUŞAĞI İLE İLETİŞİM SEMİNERİ” Gerçekleştirildi.

TED Kdz. Ereğli Koleji Anasınıfı ve 4. Sınıf Öğrencilerimiz İle “Yardımlaşma ve İşbirliği Temalı Budyy Çalışmaları
17 Ocak 2018
TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi Takımımız Turnuvada Bütün Rakiplerini Yenerek İl Birincisi Oldu.
17 Ocak 2018

TED Kdz.Ereğli Koleji, “Z KUŞAĞI İLE İLETİŞİM SEMİNERİ”  İlkokul Müdürümüz Sayın Funda MAKAS’ın konuşmalarıyla açıldı. Müdürümüz konuşmalarında TED misyonu ve vizyonu, TED Üniversitesi, TED İktisadi İşletmesi, TEDMEM, TED Senfoni Orkestrası ve TED projeleri ile ilgili bilgilendirmeler yaptı. Akış PDR Bölüm Başkanı Esra Nur ÜÇKOL’ un semineriyle devam etti. Esra Nur ÜÇKOL konuşmalarında; kuşaklar, biz hangi kuşağa aidiz, çocuklarımız hangi kuşağa ait, kuşakların özellikleri, Z kuşağının olumlu yönleri, Z Kuşağıyla nasıl iletişim kurabiliriz, Z kuşağını tanımak ve anlamak için neler yapabiliriz konularında bilgilendirmeler yaptı.  Ayrıca katılımcıların iletişim modellerini bulmaları sağlanarak aile bireyleriyle iletişim kurarken nasıl yollar izlemeleri gerektiği konusunda bilgilendirme yapıldı.

Çalışmalarından dolayı TED Kdz. Ereğli Koleji PDR Birimi’ne ve katılım gösteren tüm anasınıfı velilerimize teşekkür ederiz.