TED Kolejinde Karne Heyecanı

TED’ler Arası Resim Yarışmasından Ödül Aldık.
3 Haziran 2017
Vakıf Başkanımız ve Değerleri Üyeleri, Yönetici ve Öğretmenlerimize Düzenledikleri Yemekte Buluştu
15 Haziran 2017
TED’ler Arası Resim Yarışmasından Ödül Aldık.
3 Haziran 2017
15 Haziran 2017

Okul öncesinden yükseköğrenime kadar bütün boyutlarda yaptığı eğitim çalışmalarını, ülke çapında ve uluslararası düzeyde sürdürmeyi, uygarlık değerlerini koruma ve geliştirme çabasında etkin rol oynamayı hedefleyen, çağdaş ve ilerici bir vizyona sahip, bir gelecek projesi olan okulumuz, 9 Haziran 2017 Cuma günü düzenlenen törenle öğrencilerine karnelerini verdi.

Dönem başında planlanan derslerin hedeflere ulaştığı, “oku-yorum” projesiyle kitap okumaya farklı bir anlayış katıldığı, sosyal etkinliklerin sanat sokağında sergilendiği, halk oyunları ve dans gösterilerinin gerek şehrimizde gerek yurt dışında sahnelendiği, müzik derslerinde edinilen becerilerin velilerimize sunulduğu, yabancı diller zümresinin düzenlediği “İngilizce Gecesi”, uluslararası projeler, “Fareli Köyün Kavalcısı” müzikali, spor alanında gösterilen başarılar, alınan kupalar, sınıf öğretmenleri zümresinin açık sınıf uygulamaları, millî bayramlar ve belirli günlerde düzenlenen duvar çalışmaları ve kutlamalar ile dolu dolu geçen bir eğitim-öğretim yılı… Akademik anlamda TEOG’da il ve ilçe birinciliği, LYS’de alınan üstün başarılarla dolu bir yıl… Coşkuyla gerçekleştirilen mezuniyet törenleri ile velilerimize “İyi ki TED’liyiz dedirten okulumuz… Bu başarılarda emeği geçen öğretmen, idareci, tüm çalışanlara ve bizlere bu olanakları sağlayan yönetim kuruluna çok teşekkür ediyoruz.

Bu çok özel günde TED Kolejinin saygıdeğer velileri ellerinde çiçeklerle, çocuklarına bin bir emek veren öğretmenlerine, okullarına koştular; karne heyecanlarına ortak oldular. Öğrenci ve velilerimize tatil önerilerinin verilmesinin ardından hatıra fotoğrafları çekilerek iyi tatiller dilekleriyle bir eğitim-öğretim yılı daha sona erdi. Yoğun, yorucu, zaman zaman zorlayıcı, çoğunlukla oyunlu, eğlenceli bir yılı geride bırakan öğrencilerimiz tatili hak ettiler.

İYİ TATİLLER ÇOCUKLARIMIZ…