Vakıf Başkanımız ve Değerleri Üyeleri, Yönetici ve Öğretmenlerimize Düzenledikleri Yemekte Buluştu

TED Kolejinde Karne Heyecanı
9 Haziran 2017
Devrim Köktuğ Ekip Arkadaşlarına Teşekkür Etti.
16 Haziran 2017
TED Kolejinde Karne Heyecanı
9 Haziran 2017
Devrim Köktuğ Ekip Arkadaşlarına Teşekkür Etti.
16 Haziran 2017

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Vakıf Başkanımız Sayın Sedat ORHAN ve vakfımızın değerli üyeleri okulumuz; yönetici ve öğretmenlerine iftar yemeği verdiler. Yemekte konuşan vakıf başkanımız Sedat ORHAN, TED’in kuruluş amacından, değerlerinden söz etti. Öğretmenlerimizin ve yöneticilerimizin hayatta nasıl bir yol izlemesi gerektiklerini anlattı. Erdemir Genel Müdürü ve Vakıf Başkanı olarak her zaman bizlerin yanında olduğunu belirtti. Yemek sırasında her masada Erdemir’den bir yönetici de yemeğe katıldı. Vakıf Başkanımız Sayın Sedat ORHAN, yemeğe katılımlarından dolayı tüm TED ailesine ayrı ayrı teşekkür etti.

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Genel Koordinatörü Sayın Ramazan YILDIRIM, yemek için Vakıf başkanımız, Sedat ORHAN ve vakıf üyelerine teşekkür etti. TED ailesi olarak bir bütünlük içerisinde olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Katılımlarından dolayı da Erdemir’in yöneticilerine, okulumuzun yönetici ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Biz de TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı özel okulları olarak yemek için TED Kdz. Ereğli Koleji Vakıf başkanı ve değerli temsilcilerine teşekkür ederiz.