Genç Kız A voleybol takımımız ilk karşılaşmasında galibiyet almıştır.
26 Kasım 2021
TED Kdz. Koleji Vakfı Özel Okulları değerli öğretmenlerimiz için Öğretmenler Günü yemeğinde buluştu.
29 Kasım 2021
Genç Kız A voleybol takımımız ilk karşılaşmasında galibiyet almıştır.
26 Kasım 2021
29 Kasım 2021

Türk Eğitim Derneği Genel Başkanımız Sayın Selçuk Pehlivanoğlu TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okullarına ziyarette bulundu.Okulumuz ortaokul ve lise öğrencileriyle günümüz ve gelecek eğitim sistemleri hakkında görüşlerini paylaştığı buluşmada öğrencilerimizin fikirlerini dinledi.10.sınıf öğrencilerimizden Çağan AVCI’nın sunuculuk yaptığı programda; 11.sınıf öğrencilerimizden Lidya ACAR ,Suay TOSYALI ve Nehir DEMİR’in modorötörlüğünde güzel bir söyleşi gerçekleştirildi.Sunum öncesinde okulumuz lise müzik zümresinin düzenlemiş olduğu mini konserde görev alan lise öğrencilerimiz Arda ÖZNOHUTÇU, Yağız KIRNAPÇI, İpek URAL, Ege BİÇİCİ, Aysu KOYRATÇIK, Baran YAŞAR, Berrak TUNÇ keyifle geçen notalar eşliğinde şölen sundular.Sayın Türk Eğitim Derneği Genel Başkanımız Sayın Selçuk Pehlivanoğlu’na okulumuza yaptıkları ziyaret ve paylaşımları için teşekkürlerimizi sunarız.Sunumda ve konserde emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize emek ve başarılarından ötürü teşekkür ederiz.

#tedliolmakayrıcalıktır
#eğitimdeğiştirir