Writing Is The Painting Of The Voice!

TED Karabük CYD ( Committee Of Young Delegates )
29 Mayıs 2017
Tütü ve Simokin Partim
30 Mayıs 2017
TED Karabük CYD ( Committee Of Young Delegates )
29 Mayıs 2017
Tütü ve Simokin Partim
30 Mayıs 2017

Yazma iletişimin önemli bir parçasıdır. Dil öğretiminde de 4 temel beceriden biri olan yazma becerisinin önemi vurgulayarak, uluslararası iletişimin en önemli araçlarından biri olan İngilizce dilini pratikte kullanabilmeleri, öğrencilerimizin duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilmeleri adına 7.sınıflarımızın katıldığı ‘ 2. bir dil olarak İNGİLİZCE’ konulu makale yarışması düzenledik.

Yarışmaya katılıp yazılarıyla emek veren öğrencilerimizin sonrasında saklayabilecekleri bir kitapçık oluşturduk ve kendileriyle paylaştık.

Yarışmaya katılan ; Ada Bayraktar , Yiğit Alp Özdemir , Kenan Berke Dumanoğlu , Ayşe Zeynep Efe , Arda Argün , Deniz Tatlısu , Deniz Özcan öğrencilerimizi tebrik ediyor , başarılarının devamını diliyoruz.