Yeni eğitim-öğretim yılı veli toplantılarımızın bir yenisini 6. sınıf velilerimizle okulumuzun bahçesinde gerçekleştirdik.

5. sınıf velilerimizle gerçekleştirdiğimiz “Veli Bilgilendirme Toplantısı”nı okulumuzun bahçesinde yaptık.
Öğrencilerimiz TEKNOFEST 2021’de
Öğrencilerimiz TEKNOFEST 2021’de
27 Eylül 2021

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu olarak büyük bir heyecanla başladığımız 2021-2022 eğitim-öğretim yılı veli toplantılarımızın bir yenisini 6. sınıf velilerimizle “Veli Bilgilendirme Toplantısı”nı okulumuzun bahçesinde gerçekleştirdik. Okul Müdürümüz Sayın Sahir Akçakoca’nın pandemi sonrasında ortaokullu olarak yüz yüze eğitime başlayan 6. sınıf öğrencilerimizle ilgili izlenimlerini, öğrenci ve velilerimizin bu süreçte nasıl bir yol izlemeleri gerektiğini anlatan sunumuyla başlayan toplantımız, 6. sınıf öğretmenlerimizin sosyal ve akademik anlamda öğrenci ve velilerimizin nasıl bir yol izlemeleri gerektiğini dair görüşlerini velilerimizle paylaşarak devam etti.Yoğun bir katılımın olduğu veli toplantımız, bireysel görüşmelerle tamamlandı.

#eğitimdeğiştirir
#ted