Dil Bayramını etkinliklerle kutladık.
25 Eylül 2021
Yeni eğitim-öğretim yılı veli toplantılarımızın bir yenisini 6. sınıf velilerimizle okulumuzun bahçesinde gerçekleştirdik.
27 Eylül 2021
Dil Bayramını etkinliklerle kutladık.
25 Eylül 2021
27 Eylül 2021

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu olarak büyük bir heyecanla başladığımız 2021-2022 eğitim-öğretim yılı veli toplantılarımıza 5. sınıf velilerimizle gerçekleştirdiğimiz “Veli Bilgilendirme Toplantısı”nı okulumuzun bahçesinde yaptık. Okul Müdürümüz Sayın Sahir Akçakoca’nın ortaokulun ilk basamağı olan beşinci sınıfın ne kadar önemli olduğunu vurguladığı, pandemi koşullarında TED Ailesinin nasıl yol izlediğini, bu süreçte velilerimizin neler yapmasına dair görüşlerini anlattığı sunumuyla başlayan toplantımız, 5. sınıf öğretmenlerimizin sosyal ve akademik anlamda öğrenci ve velilerimizin nasıl bir yol izlemeleri gerektiğine dair görüşlerini velilerimizle paylaşarak devam etti.Yoğun bir katılımın olduğu veli toplantımız, bireysel görüşmelerle tamamlandı.

#tedliolmakayrıcalıktır
#eğitimdeğiştirir