TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Beden Eğitimi Zümresi Ortaokul Sınıflar Arası Basketbol Turnuvası

Uluslararası Bilgi İşlemsel ve Enformatik Düşünme Etkinliği Sertifika Töreni
15 Aralık 2018
İlkokul Okul Aile Birliğinin Göztepe’de Düzenlediği Geleneksel “TED Ailesi Kahvaltı Etkinliği”
16 Aralık 2018
Uluslararası Bilgi İşlemsel ve Enformatik Düşünme Etkinliği Sertifika Töreni
15 Aralık 2018
16 Aralık 2018

TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Beden Eğitimi Zümresi tarafından organize edilen Ortaokul Sınıflar Arası Basketbol Turnuvası heyecanlı ve çekişmeli maçlara sahne oldu. Turvuvada öğrencilerimiz;  5-6. sınıf erkekler, 7-8.sınıf erkekler ve 6-7.sınıf kızlar kategorilerinde maçlar yapmıştır. Turnuva sonunda 6/B sınıfı erkekler, 8/B sınıfı erkekler, 7/B sınıfı ise kızlar kategorisinde birinciliği kazanmıştır.

Turnuvamızda müsabakalara katılan ve destek olan  tüm öğrencilerimizi kutlar, öğrencilerimizin başarılarının devamını dileriz.

#tedliolmakbirayrıcalıktır