30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri çerçevesinde 6 ve 7. sınıf öğrencileri “Padlet” uygulamasını kullanarak duygu ve düşüncelerini bizlerle paylaştılar.

TED Okulları İlkokul ve Ortaokul Sınav Komisyonları 8. Çalıştayı.
28 Ağustos 2021
Anaokulu hazırlık sınıfı öğrencilerimiz, Uyum ve Destek programı.
31 Ağustos 2021
TED Okulları İlkokul ve Ortaokul Sınav Komisyonları 8. Çalıştayı.
28 Ağustos 2021
Anaokulu hazırlık sınıfı öğrencilerimiz, Uyum ve Destek programı.
31 Ağustos 2021

Ulu Önderimizin başkomutanlığında zaferle sonuçlanan, ulusumuzun milli mücadele sürecindeki en büyük adımımızın 99. yılında Büyük Taarruz’u anmak ve bu başarıyı kutlamak için ulusal bayramımız olan 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri çerçevesinde TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu 6 ve 7. sınıf öğrencileri “Padlet” uygulamasını kullanarak M. Kemal Atatürk ve ordumuzun elde ettiği zaferle ilgili duygu ve düşüncelerini bizlerle paylaştılar.

Atatürk’ü, gazilerimizi ve kahraman silah arkadaşlarını minnet ve saygı içinde anıyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu olsun.

#tedliolmakayrıcalıktır
#eğitimdeğiştirir