2.sınıf öğrencilerimiz, Hayat Bilgisi dersinde okulumuzun hangi cadde, sokak ve mahallede bulunduğunu da deneyimlediler.

Anaokulu öğrencilerimiz, Fen Bilimleri ve Laboratuvar dersinde.
12 Ekim 2021
Eylül ayı boyunca yapılan denetlemeler sonucunda 4/A sınıfı eylül ayının en temiz sınıfı seçilmiştir.
14 Ekim 2021
Anaokulu öğrencilerimiz, Fen Bilimleri ve Laboratuvar dersinde.
12 Ekim 2021
14 Ekim 2021

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel İlkokulu 2.sınıf öğrencilerimiz, Hayat Bilgisi dersinde okulumuzun yeri ve konumunu okulumuzun çevresinde yer alan yapı ve kurumları yerinde gözlemleyerek öğrendiler. Öğrencilerimiz ayrıca okulumuzun hangi cadde, sokak ve mahallede bulunduğunu da deneyimlediler. Gözlem ve öğrenme dönüşünde Lise Müdürümüz Sayın Funda MAKAS’ı makamında ziyaret ettiler.

#eğitimdeğiştirir
#ted