TED Kdz.Ereğli Koleji Tutum Yatırım ve Yerli Malları Haftasını Coşkuyla Kutladı

TED Kdz. Ereğli Koleji İlköğretim Okulunda ‘Hour Of Code’ Heyecanı
8 Aralık 2017
TED Kdz. Ereğli Koleji Okul Öncesi Öğrencilerimiz ile “İşbirliği Temalı” Film İzledik
14 Aralık 2017
TED Kdz. Ereğli Koleji İlköğretim Okulunda ‘Hour Of Code’ Heyecanı
8 Aralık 2017
14 Aralık 2017

TED Kdz.Ereğli Koleji  İlkokulu öğrencileri  ‘’Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası”nı büyük bir coşkuyla kutladı. 2. Sınıf öğrencileri ve öğretmenleri öncülüğünde hazırlanan etkinlikler oldukça keyifli geçti.

Öğrencilerimiz, kendi oluşturdukları sloganları ile afişlerini  hazırlayıp, tutumlu olmanın ve yerli malı kullanmanın önemine dikkat çektiler.

2.Sınıf öğrencileri sınıfları ziyaret ederek,kendi hazırladıkları yerli malı taçlarını takarak  üretimin, tutumlu olmanın, yatırım yapmanın ve yerli malı kullanmanın önemini anlatan şiir ve yazılar ile etkinliklerini tamamladılar.