Ortaokulu öğrencilerimiz, İngilizce ve Almanca derslerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği

7. sınıf öğrencilerimiz Türkçe dersi “OKU-YORUM”
22 Nisan 2021
Anaokulu ve Ortaokul 8.sınıf öğrencilerimiz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlaması
22 Nisan 2021
7. sınıf öğrencilerimiz Türkçe dersi “OKU-YORUM”
22 Nisan 2021

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu öğrencilerimiz, İngilizce ve Almanca derslerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının  anlam ve önemini konuşarak bayramlarını kutladılar.  Yabancı dil öğretmenleri tarafından hazırlanan sunum eşliğinde Ata’mızın çocuklara verdiği önem üzerinde durdular. Atatürk’ün ilke ve inkılapları hakkında konuşup izledikleri video ile sunumu bitirdiler. Padlet uygulaması üzerinde duygu ve düşüncelerini paylaşan öğrencilerimiz, Almanca derslerinde de MENTİ çevrimiçi ders uygulamasını kullanarak ’Çocukluk’ denilince akıllarına gelen kelimeleri yazarak kelime bulutu oluşturdular. Günün sonunda KAHOOT üzerinden yapılan yarışmalarla öğrencilerimiz keyifli vakit geçirdiler.

#23nisan
#ulusalegemenlikveçocukbayramı