YKS-2021 Türkiye Derecelerimiz Ödüllendirildi!

Okulumuza Hoş Geldiniz Çocuklar!
17 Ağustos 2021
İlkokul-Ortaokul İngilizce-Almanca Nakil Öğrenci Kursları çalışmalarımız başlamıştır.
20 Ağustos 2021
Okulumuza Hoş Geldiniz Çocuklar!
17 Ağustos 2021
20 Ağustos 2021

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi öğrencilerimizden Abdullah Umut Hamzaoğulları ve Yiğitalp Yurtseven’e YKS-2021’de elde etmiş oldukları başarı derecelerinden dolayı ,  Zonguldak Valisi Sn. Mustafa Tutulmaz, Kdz.Ereğli Kaymakamı Sn.İsmail Çorumlu , Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Sn.Aslan Keleş tarafından öğrencilerimize teşekkür plaketleri ve hediyeleri verilerek başarıları ödüllendirilmiştir.

En zorlu koşullarda bile hedeflerine ulaşmak için büyük gayret gösteren öğrencilerimizin “kendilerini gerçekleştirme” yolculuğunda gösterdikleri başarılarından kıvanç duyuyoruz.

Emeği geçen tüm velilerimize ve öğretmenlerimize tekrar teşekkür ediyoruz..

#eğitimdeğiştirir
#ted